Tisdag

Idag har vi sagt hejdå till pappan i huset då han hoppas på flyget till Kenya för jobb. Känns tråkigt och segt att vara själv i 10 dagar nu men jag och Lilla H får göra det bästa av situationen. Får tänka att det är värre för honom som måste vara borta från oss. Vi har även haft besök av en besiktningsman som inspekterat vilka saker i huset som skall magasineras och vilka som ska flyttas till England. Skönt att slippa ordna med sånt själv. De fixar allt, packar, skeppar och packar upp!
 
Vi lämnade av honom i stan och sedan åkte vi till köpcentret för att äta lunch och shoppa lite. Det blev mest shopping till lilla damen. Trollspö och krona samt en ny bikini och en tröja. Skulle handla lite nödvändigt till mig själv också men blev så trött efter ett tag att det var bättre att åka hem och vila lite. Sen blev vi bjudna på middag av snälla Malin, supergod paj. Skönt att bara kunna ses lite kort över en gemensam middag och sedan gå hem, inga måsten eller krav. Bara lite härligt umgänge en tisdagskväll. 
 
Nya uniformen här hemma är den lila ballerinaklädseln och vingarna som farmor köpte för över 6 månaders sedan som fått ligga orörda. Nu duger de  vilken tur!
 
Lilla H förtrollar mig till en häxa och sig själv till ett litet fjärilsbarn. Eller butterfly som hon säger den internationella lilla tjejen. 

Kommentarer

Postat av: Malin Bard

Så trevligt med sällskap ju och särskilt av en prima ballerina;) men hon pratar bra mycket mer än hon dansar;)

Skrivet: 2013-01-22 kl: 22:32:09
Postat av: CECilia

Din matta var ju livsfarlig tyckte hon nog! 😊

Skrivet: 2013-01-22 kl: 22:37:53
Postat av: Linda M

Blir det för tråkigt och ensamt vet du var vi bor!

Skrivet: 2013-01-23 kl: 17:38:45
Postat av: Linda M

Blir det för tråkigt och ensamt vet du var vi bor!

Skrivet: 2013-01-23 kl: 17:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0