Slut

Jag har bestämt mig för att lägga ner bloggen helt och hållet. Tack alla ni som bett om lösenordet, ni kommer att kunna använda det för att gå in och läsa gamla inlägg eller titta på bilder. 

Jag beslutade mig för att sluta blogga pga två anledningar. Ett är att vår dotter börjar bli större nu och hon borde få leva sitt liv lite mer privat. Innan man vet ordet av så kan hon googla själv och vem vet vad hon tycker om detta i framtiden. Jag kommer låsa båda bloggarna och så snart jag kopierat över det till bokformat så kommer de raderas. Den andra anledningen är att jag tappat inspiration och intresse. 

Jag kommer dock göra ett sista inlägg i helgen, en sammanfattning av det senaste året och den tiden som denna blogg existerat. 

Jag finns på instagram @borgcecilia och där kan ni som fortfarande är nyfikna på oss se små glimtar ur vårt liv. 

Vi tre, vi älskade lilla familjen. 
Kram

Present

Jag har just beställt detta barbiehus på eBay. Tror ni det kommer passa vår blivande femåring. Lite stort kanske men jag tänkte att ska man ändå lägga alla de pengar som ett barbiehus kostar så kan man gärna ta ett av de större. Kommer vara jobbigt för mig att hålla det gömt tills det är dags. Tanken e att montera ihop det när hon sover så det är färdigt på hennes födelsedag. Bara 1,5 månader kvar. 

Oj så glad hon kommer att bli. 


Äntligen

Enligt rykten kommer det öppnas en flyglinje mellan Växjö & Bristol. Om detta stämmer kommer vi bli såååå glada! Tänk att inte behöva flyga till Köpenhamn och ta tåget hem utan bara kunna flyga direkt till och från Växjö. Det blir ju även enklare för er som bor i De trakterna och vill hälsa på. 
Det är dags

Jag kommer låsa bloggen om några dagar. Maila Ceciliaborg@live.se eller kontakta mig på Facebook om du vill ha lösenordet. Återkommer i ett senare inlägg om detta beslut. 

TrollMe är bästa appen! 


Lördag

Känns som det är söndagkväll. Lilla H var ledig från skolan igår (insert dag=studiedag) och då följde hon med sin bästa vän Matilda och hennes mamma till Bristol Aquarium. Så kul att hon har människor här i England som hon och vi känner oss trygga med. På kvällen sen kom hela Matildas familj hit och åt tacos. Typiskt svenskt en fredagskväll ellerhur? 

Idag har vi varit på Ikea i Bristol och provat sängar. Den vi har nu får jag så ont i ryggen av så vi måste hitta en ny. Det slutade med en ny tjockare bäddmadrass. Hoppas det hjälper. 

Min fina familj. Lilla spexaren försökte se rolig ut på bilden.  

Lilla H var så söt. Hon älskar Ikea och att få en penna samt lista och sen gå omkring och anteckna saker hon gillar. Det segar ju ut rundan en aning men bättre det än att hon flyger runt och hoppar runt som en galning på alla möbler som vissa ungar gör. 

Koncentrerad tjej antecknar för fullt. Fick en kommentar om ballerinaskorna på instagram och jag kan upplysa er om att samtidigt som ni har snö & is så har vi 14 grader & strålande sol. 

På köksavdelningen fick man även dekorera en kaka och vid sängarna fick barnen ansiktsmålning. 

Lilla H dekorerar en kaka. 

Sen skulle vi åka och provköra en scooter men klockan var mycket och vi alla ville hem så vi skippade det. Ikväll har vi ätit lite tacosrester och sedan kollat på melodifestivalen via SVTplay. Kunde inte bli bättre lördag. 

Ps.
 Inom några dagar kommer ett inlägg hur du ska göra för att fortsätta kunna läsa bloggen. Förändringar kommer att ske så håll utkik. 

Style

Min dotter har börjat fixa sig framför spegeln. Hon är otroligt noga med just sitt hår. Vet inte om det har och göra med att när hon går i skolan måste hon ha håret uppsatt och borta från ansiktet och färgen på hårband får endast vara blå/grå. Det är väldigt strikt. På helgerna vill hon alltid ha andra frisyrer. Hon har inte fått detta fixande från mig då min frisyr nästan alltid består av en slarvig tofs och på sin höjd plattar jag håret. 

Lillan fixar sitt hår inför ett besök på Ikea idag. Jag är ju sååå dålig på frisyrer och kan knappt göra en vanlig fläta. Men jag försöker hjälpa henne och tittar på tutorials på youtube för inbakad fläta osv men det går inget vidare. 

Nöjd en liten stund. Sen måste något sista ändras innan vi kan gå. 


RSS 2.0