Pulled Pork

Hej. Idag har vi haft runt 11 grader här. Känns som vår. Vi åkte och hämtade makens bil som varit på lagning under julledigheten. Himlen var blå och solen tittade fram. Senare på eftermiddagen blåser det plötsligt upp till världens storm. Vi tror huset ska flyga iväg. Hagel kommer det också. Mycket skumt. Sen efter några timmar så blir himlen blå igen. Känns som aprilväder deluxe fast i januari. Skönt är det att slippa den isande kylan man är van vid hemifrån. Det håller sig runt 10-15 grader här. 


Vi hade vänner här på kvällen. Jag lyckades äntligen med rätten pulled pork. Har försökt typ 6 ggr men bara lyckats en gång tidigare. Ikväll blev det perfekt. Jag satte in köttet redan vid tio på morgonen och sedan fick det stå i ugnen till ca 18 på kvällen. 

I morgon är står simning på schemat. Vi har hyrt en pool med några vänner och Lilla H ser fram emot att få simma igen. Hon är ju van vid att göra det varje dag från Thailand. Här i UK har hon bara simlektion en gång i veckan. Vi hyr poolen där Lilla H har sin simlektion. Så mycket bättre med en privat pool på ett fräsch ställe än public pool i sportcenter. Har ju lite fobi för simhallar och pooler och tycker egentligen de är rätt äckliga så detta passar oss perfekt. Det kostar 360kr och är man då två familjer så är det typ billigare än inträde på simhallen. Plus att msn får fin spa miljö, varm luft, slipper trängas i vattnet, massor av leksaker, fräscha omklädningsrum osv. Bara bra saker. Kommentarer

Postat av: Anna

Måste testa har du recept?

Skrivet: 2014-01-26 kl: 11:13:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0