Ridning

I söndags begav vi oss till Wellow, en liten by utanför Bath där de har ett fantastiskt stall med massor av hästar i olika storlekar. De är väldigt kända för alla sina miniatyrponnies. Lilla H har länge sagt att hon vill börja rida så vi tänkte att hon får väl pröva då. 
 
Väl där fick vi en liten ponny som hette Fudge och utrustning till Lilla H. Sen frågade de oss vem som skulle leda hästen. Ehhh..... say what?! Vi trodde vi skulle ha en hästtjej med oss men icke, vi fick ta med oss hästen alldeles själva. Min make fick uppdraget och han tog det på fullaste allvar. Vi begav oss ut och naturen var helt underbart vacker! Hästen både gick och sprang (travade eller vad det nu heter) och Lilla H var mycket nöjd! Efter ridturen åt vi medhavd picknick vid den fina picknick trädgården och lekte på lekplatsen. Perfekt söndag! 
 
Glad tjej på hästryggen. Kolla in utsikten i bakgrunden. Sådär ser det ut överallt här. Så vacker natur här i England. 
 
Mysiga ridstigar. 
 
Gott med picknick efteråt. 
 
Sallader, en pastasallad & en lchf-bacon sallad! Mums! 
 
Vi pratade även med ridskolan om att börja rida men här i England får man ej börja på ridskola förens man är sex år. De förklarade att man är för liten innan, enkla saker som höger & vänster, teori, empati, ta sig upp själv, få på sadel själv osv är tydligen inget som en fyraårig bemästrar så bra. Får väl ta och hålla med. Men tills dess är vi välkomna så ofta vi vill att ta med en häst ut och rida tillsammans med Lilla H. Nästa gång tar vi också varsin häst med oss ut! 

Kommentarer

Postat av: Mia & Philip

Åhh så mysigt... Vill också följa med;)
Vilka härligt mysiga utflykter ni gör hela tiden, blir avis haha
Kramar på er

Svar: Ja vi bor ju på ett ställe som svämmar över av saker att göra så vi försöker komma iväg varje helg och ta vara på alla möjligheter!
homeawayfromhome.blogg.se

Skrivet: 2013-06-03 kl: 21:08:57
Postat av: Måd

Jättekul med ridning och skattjakter för Haley.Verkligen fin natur runt er.Ska bli fint att besöka er snart och få njuta av det själva.Bra att ni förbereder er med att gå på Thai resturang inför julen menar jag.
Kram

Svar: Ja vi övar för fullt inför jul! Haley vill åka och rida med er också.
homeawayfromhome.blogg.se

Skrivet: 2013-06-04 kl: 19:26:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0