Lördag

Känns som det är söndagkväll. Lilla H var ledig från skolan igår (insert dag=studiedag) och då följde hon med sin bästa vän Matilda och hennes mamma till Bristol Aquarium. Så kul att hon har människor här i England som hon och vi känner oss trygga med. På kvällen sen kom hela Matildas familj hit och åt tacos. Typiskt svenskt en fredagskväll ellerhur? 

Idag har vi varit på Ikea i Bristol och provat sängar. Den vi har nu får jag så ont i ryggen av så vi måste hitta en ny. Det slutade med en ny tjockare bäddmadrass. Hoppas det hjälper. 

Min fina familj. Lilla spexaren försökte se rolig ut på bilden.  

Lilla H var så söt. Hon älskar Ikea och att få en penna samt lista och sen gå omkring och anteckna saker hon gillar. Det segar ju ut rundan en aning men bättre det än att hon flyger runt och hoppar runt som en galning på alla möbler som vissa ungar gör. 

Koncentrerad tjej antecknar för fullt. Fick en kommentar om ballerinaskorna på instagram och jag kan upplysa er om att samtidigt som ni har snö & is så har vi 14 grader & strålande sol. 

På köksavdelningen fick man även dekorera en kaka och vid sängarna fick barnen ansiktsmålning. 

Lilla H dekorerar en kaka. 

Sen skulle vi åka och provköra en scooter men klockan var mycket och vi alla ville hem så vi skippade det. Ikväll har vi ätit lite tacosrester och sedan kollat på melodifestivalen via SVTplay. Kunde inte bli bättre lördag. 

Ps.
 Inom några dagar kommer ett inlägg hur du ska göra för att fortsätta kunna läsa bloggen. Förändringar kommer att ske så håll utkik. 

Kommentarer

Postat av: Måd

Det var ju fiffigt att låta H skriva upp grejer hon önskar sig.
Skoter låter bekant på nåt sätt....en rosa med tak kanske?😉

Svar: Nej vi skippar nog taket ;-)
homeawayfromhome.blogg.se

Skrivet: 2014-02-02 kl: 03:54:31
Postat av: MB

Vilket bra IKEA! Verkar väldigt barnvänligt. I alla fall för
en som älskar att dekorera kakor!
Dessutm skulle hon aldrig hoppa runt i några möbler om hon inte fått lov! Det är hon alldeles för väluppfostrad för! Eller hur,mamma? :-)

Svar: Jag hoppas det ;-)
homeawayfromhome.blogg.se

Skrivet: 2014-02-03 kl: 13:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0