Nyårsdagen

Vad har ni för er idag denna slöa dag? Själv sitter jag inne i stan på Mc Donald's. Nyårsafton slutade inte precis som vi ville. Allt var supertrevligt på festen men vid halv tolv trillade Lilla H in i en stol och bet rakt igenom munnen med framtänderna. Blod och tårar och vi fick snabbt åka hemåt. Hon var för eländig. Vi firade tolvslaget i myskläder och såg på raketerna genom köksfönstret.

Nu på morgonen vart det raka vägen in till tandakuten där hon undersöktes och röntgades i munnen. Tandläkaren sa att det var en rejäl smäll och att det krävs mycket kraft för att lyckas få ett hål som går rakt igenom munnen och huden sådär. Han tyckte 1177 (som vi pratade med inatt) borde rådit oss att åka in direkt. Tack för den 1177, känns alltid lika tryggt att prata med er. Som tur var så visade röntgenbilderna inte på några frakturer eller sprickor men en tand kommer förmodligen att dö. Själva såret som sitter typ mellan underläppen och hakan kommer att läka själv och svullnaden kommer gå ner om några dagar. 

Lilla H var så duktig hos tandläkaren och vi lovade henne att hon skulle få en belöning. Den bestod av filmen Modig som hon fastnat för. Sedan blev det Mc Donald's, allt enligt lillans önskemål. Det är vi och de bakfulla tonåringarna som är här. 

Andra slaget mot hakan och käkarna på mindre än en vecka. Vilda lilla unge!

Kommentarer

Postat av: Mia&Phille

Stackars Haley!! Hoppas hon mår bättre och gott nytt år på er.. Kramar

Skrivet: 2013-01-02 kl: 01:04:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0