Skumt dygn

Hej ett snabbt inlägg här. Gårdagen bestod mest av att vi sov. Vi vaknade alla klockan fyra i morse. Väntade två timmar på att frukosten skulle öppna, gick sen och åt. Väntade sedan två timmar till och började sen sakta promenera genom staden bort mot de stora köpcentrum som ligger längs vår gata. Det är en lång gata vi brukar alltid ta sky train dit men vi hade ju tid så det blev en trevlig promenad. Vi fick ändå vänta nästan en timme på att de skulle öppna. 

Inuti det största och nyaste köpcentret Siam Discovery ligger också Ocean World. Olof och haley spenderade några timmar där inne och tittade på hajar, pingviner och andra vattendjure medans jag shoppade. Runt ett var vi utmattande, tog sky train tillbaka till hotellet. Sov sen till halv åtta på kvällen. Tvingade oss upp och ut för att äta middag. 

Lyckades ta oss till en cool restaurang jag läst om som är känd som robot restaurangen. Man blir serverad av robotar. Dock hade köket stängt när vi äntligen kom dit vid nio. Tog taxi till Bangkoks ökända bordellkvarter Patpong som också har stans största matmarknad. Där åt vi och Lilla H shoppade lite på marknaden. 

Väl hemma igen försökte vi hålla oss vakna. Beställde roomservice vid 01.30 och efter det somnade vi. 

Märkligt dygn. Idag åker vi vidare mot kusten. Nu är det dags för sol och bad! 

Lilla H i sin nya thailandsdräkt som hon kallat den. Köpte den på matmarknadenmatmarknaden. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0