Vänner

Vi har ju som sagt haft lite folk över denna helgen! Först kom vår närmsta granne Jo över med sina barn Ellie & William. Lilla H är helt salig i Ellie som är 10 år och de lekte hela kvällen och hann även med ett bad i poolen. Kvällen blev mycket lyckad och de frågade Lilla H om hon ville följa med till parken dagen efter. Gissa om hon blev glad! Så på lördagen gick Lilla H själv till parken med Jo & Ellie. Jag och maken var lite nervösa, bara över det faktum att vi trodde det skulle ta år att hitta någon som man kände sig trygg att lämna Lilla H med och så tog det tre månader! Allt gick superbra och Lilla H var så glad! 
 
Lilla H & Ellie 
 
På lördagskvällen kom det över två par som bor i husen bredvid oss. Min vän Kiki med hennes make och dotter Theodora, hon är 6 år och brukar leka med Lilla H. Sen var det Melita, hennes man och tre barn. Helt fantastisk familj, två av barnen e tonåringar och de lekte hela kvällen med de mindre barnen. Melita kom faktiskt och ringde på här en dag för att önska oss välkomna till området. Hon är så trevlig. Lite roligt är att vi är svenskar, Melita är brittisk, Kiki är från Grekland och båda deras män är från Italien. Så det blev en internationell kväll med många språk och skratt. Känns som vi kommer ha mycket kul ihop! 
 
Ett härligt gäng runt bordet. Vi är glada vi köpte ett bord som vi kan göra större. Elva var vi utan problem! 

Kommentarer

Postat av: Måd

Det ser väldigt festligt och trevligt ut med alla samlade runt bordet.Och lilla H får leka! Internationellt gäng!

Svar: Det var det också. Lilla H var i sitt esse!
homeawayfromhome.blogg.se

Skrivet: 2013-04-22 kl: 16:03:29
Postat av: AO

Världen är full av vänner. Det gäller bara att hitta dem. Nu har ni lyckats igen! Men så är ni ju riktigt sociala båda två! Jag blir lycklig också när jag förstår att ni har det toppenbra på alla sätt!
Fast jag saknar ju er naturligtvis......😉💖

Svar: Ja vi är ganska sociala när vi lägger den sidan till!
homeawayfromhome.blogg.se

Skrivet: 2013-04-22 kl: 21:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0