Trött på att leta

Blir så trött. Letar efter en personlig tränare men det är bara så dyrt. Jag kan tänka mig att lägga ganska mycket pengar på träningen men någonstans måste man dra gränsen ju. Men hade verkligen behövt en PT som kunde hjälpa mig, speciellt med mage/rygg då det känns helT förslappat, ända sen jag fick Lilla H har musklerna där varit obefintliga och det går ut över hållningen, ryggen osv. 
 

Kommentarer

Postat av: AO

Finns det inget gym i Bath!?
Men det har du ju naturligtvis redan kollat.
Du brukar ju ha stenkoll! 😄💖

Svar: Jo det e klart det finns massor!
homeawayfromhome.blogg.se

Skrivet: 2013-04-04 kl: 17:55:02
Postat av: Helga

Surt att det är så dyrt. Men om du hittar ett gym du gillar så kan du ju be om introduktion för maskinerna och då brukar de visa de maskiner som de tror passa ens träning och kropp. Så funkade i alla fall det för mig i Schweiz och det räckte till att själv göra rätt teknik och komma igång! Det borde ju ingå på varje gym!!kostnadsfritt

Svar: Ja man kan ju tycka det. Jag kan alla maskiner ganska bra, dejtade ju inte en gymnörd för ingenting ;-) det jag behöver är att bli pushad, peppad och någon som tvingar mig att ta i det där lilla extra när jag annars skulle gett upp.
homeawayfromhome.blogg.se

Skrivet: 2013-04-04 kl: 23:26:33
Postat av: Helga

Jag har ju även kommit igång ordentligt själv med Robban som PT. Du får gärna ta del av mitt program då fokus för mig även ligger mkt på att stärka upp rygg och bål! :)

Svar: Tar gärna del av ditt program. Hoppas dock kunna hitta en PT som kan träna med mig iaf två ggr i veckan!
homeawayfromhome.blogg.se

Skrivet: 2013-04-04 kl: 23:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0